I Danmark er Barolo vin, http://www.leisnerwine.dk/main.aspx?page=articlelist&gid=69&gidlevel=0, blevet ekstrem populær efter årtusindeskiftet. Der findes nærmest ikke et dansk hjem, som ikke vil svare Barolo vin, når de bliver spurgt hvilken rødvin, de vil have til deres mørbradsbøf. Det er dog ikke alle hjem, der har råd til den. Til trods for en ganske overkommelig pris i både vinhandel og supermarkeder, findes der mange producenter, der har forsøgt sig med lignende brygge metoder og nogle af dem, er lykkedes ganske godt. Hvis et dansk hjem kan spare 50 kr. på en flaske vin, som næsten smager af det samme, vejer beslutningen oftest til besparelsens side. Det er hårde tider, men istedet for at sænke prisen internationalt, fortsætter huset i Bourgogne med at holde en fast kurs prismæssigt. Ambitionerne i huset har aldrig været at lave vin til pøblen alligevel, så hvorfor starte nu.
Serveringsforslag til Barolo Vin
Når en flaske Barolo vin kommer på bordet, er der næsten altid rødt kød på sidevognen. Den er formidabel til alt – lige fra oksemørbrad til grisetæer. Så længe det er svin eller okse, er den en sikker vinder. Den er også god til vegetarretter, specielt nogle af dem fra Grækenland. Italienske lasagner eller kødfyldte pasta-retter bliver svimlende meget bedre, hvis de indtages med et glas Barolo rødvin. Det samme gælder for skandinaviske retter, som f.eks. dansk smørrebrød med kødpålæg. Så længe et måltid ikke er for salt eller stærkt, kan en flaske Barolo vin altid følge det til dørs. Det er næsten umuligt at gå galt i byen med Barolo rødvin.